Адміністративно-правовий статус Служби безпеки України - Грідін, О.В. (Держава і право, 2010)
Розглядаються питання юридичної природи статусу Служби безпеки України, правовідносини, які виникають у процесі захисту державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, та низка інших питань. Автор пропонує визначення поняття «адміністративно правовий статус Служби безпеки України». Ключові слова: адміністративно правовий статус; Служба безпеки України; права, обов’язки, задачі Служби безпеки України.