Студентське самоврядування як середовище правового самовиховання - Осташова, В.О. (Держава і право, 2010)
У статті розглядається студентське самоврядування як інститут громадянського суспільства. Проводиться аналіз правового самовиховання молоді у середовищі студентського самоврядування.