Поняття та структура національної безпеки України - Завидняк, І.І. (Держава і право, 2010)
Аналізується поняття і структура національної безпеки України у контексті впливу на модель правового регулювання цієї важливої галузі суспільних відносин з точки зору верховенства права. Ключові слова: верховенство права, державна безпека, конституційність, конституція, національна безпека України, система національної безпеки.