Право як ціннісна основа українського суспільства - Карась, А.Г. (Держава і право, 2010)
Стаття присвячена питанню визначення та формування нових правових цінностей у свідомості сучасного українського суспільства з орієнтиром на правильне, поважне відношення до права, з глибоким розумінням трансформаційних процесів у суспільстві та внутрішнім стрижнем суспільної моралі, яка є основою взаємозв’язку минулого і прийдешнього. Ключові слова: цінність, цінність права, мораль.