Конституційний розвиток Словаччини у складі ЧССР в 60-80 роки XX ст.: політичні і правові аспекти - Лемак, В.В.; Копча, В.В. (Держава і право, 2010)
Досліджуються процес конституційного розвитку Словаччини у складі ЧССР в 60–80 роки ХХ ст. Прийняття конституційного закону 1968 р. розглядається як спеціальний закон, що урегулював процес федералізації в цій країні. Також проаналізовано чинне на той час законодавство і політична практика ЧССР, що дозволило сформулювати основні фактори, котрі впливали на процес утворення і функціонування Словаччини у складі чехословацької федерації. Ключові слова: конституційний розвиток, федералізація, конституційний закон, територіальний устрій.