Конституційно-правове положення мови та релігії, як духовних аспектів основ конституційного ладу України - Свірський, Б.М. (Держава і право, 2010)
У статті розглядаються актуальні проблеми конституційно правової регламентації мови і релігії як духовних аспектів основ конституційного устрою України