Примусове припинення права власності в Україні: історія становлення законодавства - Скрипник, В.Л. (Держава і право, 2010)
В статті досліджується особливості примусового припинення права приватної власності в Україні на різних етапах її історичного розвитку. Ключові слова: приватна власність, історичний розвиток.