Організаційно-правові аспекти реформування системи міського управління міста Лондона - Момонт, Ю.А. (Держава і право, 2010)
Розглядаються процес становлення сучасної системи міського управління Лондоном, правовий статус окружних рад міста Лондона, а також сучасні зміни в системі міського управління Лондоном. Ключові слова: місцеве самоврядування, управління великим містом, міське управління Лондоном, внутрішня організація управління Лондоном.