Особливості правового регулювання оренди житла з викупом - Івашова, І.П. (Держава і право, 2010)
Аналізується правове регулювання оренди житла з правом викупу, досліджуються істотні умови договору оренди житла з правом викупу, а також визначаються позитивні та негативні особливості правового регулювання даного виду договору.