Корпоративні права держави й територіальних громад, державні і комунальні підприємства як об’єкти управління державною та комунальною власністю - Кравчук, О.О. (Держава і право, 2010)
Розглядаються деякі проблеми правового регулювання управління корпоративними правами держави і територіальних громад, державними і комунальними підприємствами. Проаналізоване поняття корпоративних прав держави та територіальних громад, встановлене його значення, та значення цих корпоративних прав, державних і комунальних підприємств як об’єктів управління державною та комунальною власністю. Зроблені висновки щодо вдосконалення правового регулювання в цій сфері.