Адміністративно-правові відносини у сфері запобігання та протидії корупції - Онищук, О.О. (Держава і право, 2010)
На основі аналізу методологічних засад адміністративноправових відносин та новітнього законодавства у сфері запобігання і протидії корупції розкривається поняття адміністративно-правових відносин у сфері запобігання та протидії корупції.