Проблеми ліквідації дуалізму виконавчої влади в Україні - Ославський, М.І. (Держава і право, 2010)
Досліджуються конституційні засади функціонування виконавчої влади на предмет виявлення дублювання управлінських функцій та пропонуються заходи щодо законодавчого забезпечення стабільності робот уряду.