Юридичні аспекти застосування сурогатного материнства - Кухар, А.О. (Держава і право, 2010)
Описуються правові аспекти використання програм сурогатного материнства в Україні. Автор аналізує перспективи подальшого розвитку законодавчої бази у відповідній сфері.