Засоби адміністративно-правової охорони права інтелектуальної власності - Юркова, Є.В. (Держава і право, 2010)
На основі аналізу законодавства у сфері охорони права інтелектуальної власності та юридичної літератури з адміністративного права розкрито зміст засобів, які використовуються з метою адміністративноправої охорони права інтелектуальної власності в Україні.