Оподаткування особистих послуг фізичних осіб за міжнародними договорами про уникнення подвійного оподаткування - Демянчук, Ю.Г. (Держава і право, 2010)
Аналізується механізм оподаткування доходів фізичних осіб від особистих послуг в договорах про уникнення подвійного оподаткування. Досліджено особливості оподаткування доходів від незалежних та залежних особистих послуг фізичних осіб, сформульовано пропозиції з удосконалення механізмів оподаткування особистих послуг фізичних осіб.