Структура адміністративно-правових відносин у сфері протидії корупції міліцією України - Дьомін, І.А. (Держава і право, 2010)
На основі аналізу теоретичних положень адміністративного права та новітнього законодавства у сфері протидії корупцією міліцією України розкрита структура та удосконалений зміст елементів адміністративно-правових відносини у сфері протидії корупції міліцією України.