Посвідчення договорів оренди - Ольшанецька, О.Б. (Держава і право, 2010)
Розглядаються питання законодавчого регулювання та практичного застосування норм щодо посвідчення договорів оренди. Визначено основні проблеми, пов’язані з даними правовідносинами і запропоновано порядок їх вирішення.