Проблеми правового регулювання перегляду рішень у справах про адміністративні правопорушення - Кішинський, А.В. (Держава і право, 2010)
Розглядаються проблеми апеляційного оскарження та перегляду рішень, прийнятих судами при розгляді справ про адміністративні правопорушення, пропонуються варіанти їх вирішення.