Особливості процесу наукового дослідження речового права - Харченко, Г.Г. (Держава і право, 2010)
Розкриваються особливості пізнавального процесу, які потрібно враховувати при науковому досліджені речового права як самостійного об’єкта. На думку автора, у наукових висновках завжди відображаються суб’єктивізм дослідника та специфіка природи об’єкта, що досліджується.