Методологічне забезпечення наукових досліджень у галузі трудового права: постановка проблеми - Вишновецька, С.В. (Держава і право, 2010)
Аналізуються проблеми методологічного забезпечення наукових досліджень у галузі трудового права, зокрема, основні напрями підготовки наукових кадрів.