Особливості правового регулювання інститутів гарантії та авалю у Конвенції ООН 1988 року про міжнародні переказні векселі та міжнародні прості векселі - Козачук, Ю.С. (Держава і право, 2010)
Стаття присвячена аналізу особливостей правового регулювання інститутів гарантії та авалю в Конвенції ООН 1988 року про міжнародні переказні векселі та міжнародні прості векселі.