Індивідуальні правові акти НБУ як форма державного регулювання діяльності банків - Плотнікова, М.В. (Держава і право, 2010)
Робиться спроба охарактеризувати індивідуальні правові акти Національного банку України, які виступають формою регулювання діяльності банків в Україні.