Порядок вибору форми, предмет і строки розв’язання податкових спорів в Україні та деяких зарубіжних країнах - Тильчик, В.В. (Держава і право, 2010)
Розглядається порядок вибору форми оскарження платником податків рішень, дій та бездіяльності посадових осіб податкових органів у досудовому порядку. Проводиться порівняльно-правовий аналіз предметів і строків розв’язання податкових спорів в Україні та розвинених країнах світу та визначаються перспективні шляхи вдосконалення правового регулювання цих питань в Україні.