Ринок землі в Україні: питання правового врегулювання - Харченко, О.С. (Держава і право, 2010)
Досліджуються питання правового врегулювання ринку землі в Україні. Викладено авторське бачення проблематики, здійснено аналіз спеціальної літератури, чинного законодавства та проектів законів з метою визначення перспектив становлення ринку землі в нашій державі.