Моделювання організаційно-правових форм вищих навчальних закладів приватної форми власності - Острівний, І.М. (Держава і право, 2011)
На основі зарубіжного досвіду обґрунтовуються найбільш прийнятні для функціонування українських приватних вищих навчальних закладів організаційно-правові форми та дається опис основних ознак відповідних юридичних конструкцій.