80-річчя члена-кореспондента НАН України О.В. Kоршука (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
19 лютого виповнилося 80 років визначному лікареві-геронтологові академіку АМН, членові-кореспондентові НАН України Олегові Васильовичу Коркушку.