Голова державного центру УНР в Екзилі: політико-правовий статус - Панова, І.Ю. (Держава і право, 2010)
Розглядається політикоправовий статус Голови Державного ценру УНР в екзилі. Автор статті окремо з’ясував компетенцію, повноваження, функції та напрями діяльності Голови ДЦ УНР в екзилі та їх подальші зміни.