Правові питання вдосконалення регіонального екологічного контролю в Україні - Стрельник, В.В. (Держава і право, 2010)
Розглянуто необхідність вдосконалення деяких теоретикоправових аспектів регіонального екологічного контролю, заснованих на принципах басейнового підходу, застосування яких обґрунтовується екологічним значення природно-географічних районів України.