Визнання арбітражної угоди недійсною - Мальський, М.М. (Держава і право, 2010)
У статті розглянуто питання недійсності арбітражної угоди, визначені етапи, на яких виникає дане питання, досліджені підстави для визнання арбітражної угоди недійсною.