Європейські моделі регіонального розвитку - Іжа, М.М. (Держава і право, 2010)
Проаналізовано особливості здійснення політики регіонального розвитку в європейських країнах, розглянуто основні концепції розвитку регіонів та напрями реалізації регіональної політики ЄС. Визначено чинники, які слід враховувати при розробці регіональної політики в Україні.