Поняття «революційний дискурс» - Олещук, П.М. (Держава і право, 2010)
Досліджена проблема комунікації під час революційної ситуації в суспільстві. Проаналізовані основні характеристики революційного дискурсу. Особлива увага зосереджена на порівнянні стабільного політичного дискурсу та революційного дискурсу.