Україна і Росія – інтеграційна політика та міждержавна співпраця - Овчар, І.В. (Держава і право, 2010)
Розглядаються складові українсько-російських відносин. Увага звертається на двосторонній характер стосунків, які реалізуються в межах СНД через інтеграційну політику та на рівні міждержавної співпраці.