Дії, що дезорганізують роботу установ виконання покарань: співрозмірність злочину та покарання - Бринзанська, О.В. (Держава і право, 2010)
Досліджується співрозмірність покарання за дії, що дезорганізують роботу установ виконання покарань (ст. 392 КК України), із характером та ступенем суспільної небезпеки цього злочину, а також співрозмірність покарання за злочин, що розглядається, із покараннями за окремі злочини із суміжними складами.