Аналіз приводів до порушення кримінальних справ по злочинах проти життя та здоров’я особи, що вчиняються на ґрунті расової, національної чи релігійної ворожнечі - Ларкін, М.О. (Держава і право, 2010)
Аналізуються приводи до порушення кримінальних справ по злочинах проти життя та здоров’я особи, що вчиняються на грунті расової, національної чи релігійної ворожнечі.