Роль інформації та реклами в медичній діяльності - Булеца, С.Б. (Держава і право, 2010)
Інформація повинна надаватися пацієнту з врахуванням рівня його розвитку і з мінімальним використанням незнайомої для нього спеціальної термінології. Відмова від інформації повинна бути зафіксована у письмовому вигляді. А також, законодавство встанавлює ті чи інші обмеження або особливі вимоги до реклами лікувальних засобів в залежності від категорії споживачів реклами. Ключові слова: інформація, реклама, право, виконавець, послуга, пацієнт, лікувальний засіб.