70-річчя члена-кореспондента НАН України Е.Я. Рудавського (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
10 вересня виповнилося 70 років відомому українському вченому в галузі фізики низьких температур членові-кореспондентові НАН України Едуардові Яковичу Рудавському.