Правові аспекти становлення пайових інвестиційних фондів в Україні - Слободян, О.А. (Держава і право, 2010)
У статті висвітлено правові аспекти становлення пайових інвестиційних фондів. Основна увага приділена характеристиці законодавства про пайові інвестиційні фонди та аналізу субєктів управління пайовим інвестиційним фондом. Ключові слова: пайовий інвестиційний фонд, cуб’єкти управління пайового інвестиційного фонду.