Шляхи вирішення питань, пов'язаних з міжнародним усиновленням: Гаазька Конвенція про захист дітей та співпрацю щодо міжнародного усиновлення від 29 травня 1993 року - Комарук, І.А. (Держава і право, 2010)
Досліджуються та аналізуються положення Гаазької Конвенції про захист дітей