Прокурорський нагляд і судовий контроль за доказуванням на досудовому провадженні кримінального судочинства України - Підюков, П.П.; Конюшенко, Я.Ю. (Держава і право, 2010)
Аналізуються актуальні питання забезпечення прокурорського нагляду та судового контролю за доказуванням на досудових стадіях кримінального судочинства. Висловлено авторське бачення щодо шляхів удосконалення кримінально процесуального законодавства. Ключові слова: прокурорський нагляд, судовий контроль, досудове провадження, процес доказування, суб’єкти доказування.