Обставина, що виключає злочинність діяння: поняття та юридична природа - Аніщук, В.В. (Держава і право, 2010)
Досліджується поняття та юридична природа обставини, що виключає злочинність діяння. Визначено основні ознаки, які характеризують дане поняття.