Предмет перевірки судом законності і обгрунтованості постанови органу дізнання, слідчого та прокурора про порушення кримінальної справи - Калиновський, О.В. (Держава і право, 2010)
Досліджено окремі питання оскарження до суду рішення органу дізнання, слідчого