Типові слідчі ситуації початкового етапу розвідування викрадень бюджетних коштів - Мудрецька, Г.В. (Держава і право, 2010)
У статті визначені та проаналізові особливості ситуацій, які виникають на початковому етапі розслідування викрадень бюджетних коштів. Надається класифікація первинного матеріалу, на основі яго порушується кримінальна справа. Розглядається система слідчих дій та оперативно-розшукових заходів (тактичних операцій), що є найбільш, оптимальні для вирішення завдань слідчих ситуацій, які виникають при розслідуванні викрадень бюджетних коштів. Ключові слова: економічні злочини, викрадення, бюджетні кошти, слідчі ситуації, кримінальна справа.