Кримінально-правові зacaди охорони гpoмaдcькoгo порядку в Україні - Копотун, І.М. (Держава і право, 2010)
Досліджено поняття та сутність громадського порядку як обєкта кримінальноправової охорони. Ключові слова: громадський порядок, кримінально правова охорна, злочин, склад