Виконання покарання y вигляді громадських робіт за кордоном (Великобританія, Фінляндія та Естонія) - Мозгова, В.А. (Держава і право, 2010)
Розглядається механізм виконання покарання у вигляді громадських робіт у зарубіжних країнах (Великобританії, Фінляндії та Естонії) і його порівняння із механізмом, що існує в Україні. Також акцентується увага на діяльності за кордоном служби пробації. Ключові слова: громадські роботи, служба пробації, досудова доповідь, зарубіжні країни.