Міжнародно-правові, організаційно-правові та організаційні аспекти взаємодії цивільної поліції в зонах операцій ООН з підтримання миру з міжнародними поліцейськими організаціями: до питання підвищення ефективності - Пядишєв, В.Г. (Держава і право, 2010)
Розглядаються міжнародно-правові, організаційно-правові і організаційні аспекти взаємодії громадянської поліції в зонах миротворчих операцій Організації Об’єднаних Націй по підтримці миру з міжнародними поліцейськими організаціями. Ключові слова: міжнародно-правові, організаційно-правові і організаційні аспекти, громадянська поліція, миротворчі операції.