Роль модельних норм у контексті тлумачення положень міжнародних податкових договорів - Селезень, П.О. (Держава і право, 2010)
Розглянуті основні підходи до визначення ролі Типової конвенції ОЕСР та її офіційних коментарів у процесі тлумачення договорів про уникнення подвійного оподаткування. Автор доходить висновку про необхідність вдосконалення сучасного підходу України до вирішення цієї проблеми.