Місце міжнародного права в правовій системі Польщі у 1921 – 1989 роках - Драчов, О.В. (Держава і право, 2010)
Досліджено проблеми співвідношення міжнародного та внутрішньодержавного права у правовій системі Польщі у період від відновлення незалежності Польщі у період після Першої світової війни і до початку демократичних перетворень у країні у 1989 році.