Місце організації з безпеки і співробітництва в Європі у системі європейського міжінституційного співробітництва - Кубієвич, С.П. (Держава і право, 2010)
Здійснюється аналіз деяких юридичних аспектів діяльності Організації з безпеки і співробітництва в Європі в системі європейського співробітництва. Особлива увага приділена питанням дослідження форм, механізмів і напрямів співробітництва Організації з безпеки і співробітництва в Європі з іншими міжнародними організаціями та інститутами в Європі. Крім цього, у статті було зроблено спробу визначити місце і роль ОБСЄ у зміцненні системи взаємодії з іншими європейськими організаціями та інститутами.