Вiкно у свiтовий iнформацiйний простiр (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
У результаті співпраці Національної академії наук України з академіями наук Вишеградської четвірки досягнуто домовленості щодо публікації в електронному журналі відкритого доступу «The Central European Journal of Social Sciences and Humanities» англомовних анотацій наукових статей із друкованих видань НАН України. Це суттєво розширить можливості інтеграції суспільних і гуманітарних наук у світовий інформаційний простір. Уміщуємо документи, які регламентують умови цього співробітництва.