Дисфункцiї бiлка: комплексний пiдхiд - Корнелюк, О. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Молекулярная патология белка / Под ред. чл.-кор. АМН Украины Д.И. Заболотного. — К.: Логос, 2008. — 236 с.